fbpx

Wat doen wij om jou te helpen?


HRM Vitaal is specialist in Personal Training, Small Group Training, Voedingsadvies en Vitaliteitstraject (Arbo). Uniek is dat u onze uitgebreide vitaliteitsstudio voor uzelf heeft. Persoonlijk, kleinschalig en met resultaat! Hoe luxe is dat?


Wat heb je nodig?


Je vindt vitaal zijn en een gezonde lifestyle belangrijk, maar ook lastig om mee te beginnen en vol te houden. Je hebt een drukke agenda en wilt effectief sporten?
Heb je een doel voor ogen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Vind je het lastig om een gaatje in je agenda te vinden (of te maken) en houd je je plan daarom niet vol?

Aanpassing van je levensstijl m.b.t. beweging en voeding is niet eenvoudig, maar wel met een onbetaalbaar resultaat.
Onze specialisatie ligt in het begeleiden van hardwerkende professionals met een volle agenda: we bieden luxe, comfort en privacy en trainen uitsluitend op afspraak.

HRM Vitaal beweegt je!

Wat hebben je medewerkers nodig?


Je medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal en vitale medewerkers zijn essentieel voor de bedrijfsvoering. Ziekteverzuim is een grote kostenpost.

Preventief met de vitaliteit bezig zijn van je medewerkers betaalt zich altijd uit.
HRM Vitaal verzorgt (re)vitaliteitstrainingen. Heeft u een zieke werknemer, zowel mentaal of fysiek, dan wordt door de behandelend arts vaak sporten onder begeleiding en gezonde voeding aangeraden.

Dit totaalpakket bieden wij ... en dan met de vaak noodzakelijke stok achter de deur. Wel eens uitgerekend wat het oplevert als het ziekteverzuim met 5% wordt teruggedrongen, en met 10%? Vergelijk dat eens met de kosten van een vitaliteitsprogramma voor je medewerkers!

HRM Vitaal beweegt je bedrijf!